SVSE - Sportolj Velünk SportegyesületSVSE - Sportolj Velünk SportegyesületSVSE - Sportolj Velünk Sportegyesület
Smart

U12 és U10 Régiós Csapatverseny – Remekeltek az SVSE kölyökatlétái

A legkisebbek okozzák a legnagyobb meglepetéseket az atlétikapályán. Óriási izgalom, szurkolás jellemezte a mai versenyt, ahol még az időjárás is a kicsikre figyelt. Rengeteg ügyes gyerek vett részt Székesfehérváron, a Régiós Csapatbajnokságon. A veszprémi Sportolj Velünk SE kölyökatlétái is megmutatták ügyességüket, gyorsaságukat, kitartásukat. Az U10-es korosztályban 3 csapat, az U12-ek között két SVSE csapat harcolt meg a pontokért az idővel, cm-ekkel.

A kicsik a gát- és síkváltó mellett, szökdelő váltó, medicinlabda lökés és 6p cooper futás feladatokat is eredményesen teljesítették. A nagyobbak szintén két váltófutásban, ritmusszökdelésben, vetésben, súlylökésben és 7p cooper futásban bizonyítottak.

A kisebbek között Miskolczi Milán, Polgár Soma, Kőműves Balázs, Nyemcsok Dorián, Fajd Merse, Varga Léda, Iványi Borka, Márkus Johanna Lola összeállítású csapat a 2. helyen végzett és a csoki jutalom mellett a dobogón az ezüstérmet is átvehették.

Szabó Borka, Czövek Hanna, Czövek Janka, Szabó Balázs, Schindler Dóra, Schindler Luca, Miskolczi Holli, Tamás Liza a 7. helyen zártak, 8-ként Imre Botond, Csepely Bálint, Szabó Előd, Szabó Janka, Szabó Ágota és Vezér Simon végeztek.

A nagyok között Kingl Marcell, Kaszás Zsigmond, Lengyel Márk, Felber Csaba, Miklós Luca, Molnár Viktória, Bükkösi Luca, Kiss Melissza az előkelő 5. helyet szerezték meg.

Dénes Mátyás, Körmendi Kolos, Keller Márton, Nyemcsok Ádin, Eizenacker Borbála a 13. helyezést érték el.

Scroll to Top