SVSE - Sportolj Velünk SportegyesületSVSE - Sportolj Velünk SportegyesületSVSE - Sportolj Velünk Sportegyesület
Img 20191130 092410

Székesfehérvári évzáró a Sport XXI. versenyeiben az atlétáknál

November utolsó napján Székesfehérváron zárták az idényt a Közép-Dunántúli Régió atléta egyesületei. A Tóvárosi Általános Iskola tornaterme adott otthont a versenyeknek, ahol a Sportolj Velünk Sport Egyesület atlétapalántái újra kiválóan szerepeltek.

Két korcsoportban, U11 és U13-ban is megmutatták, hogy biztató jövő áll előttük. A kisebbeknél kettő, míg a nagyobb korosztályban már három csapatunk is versenyzett az előírt ügyességi számokban: sprint-gátváltó, helyből távolugrás, medicinlabda-dobás, zsámolyszökdelés.

U11-ben az SVSE „piros” alakulata kiemelkedett a mezőnyből és fölényesen nyerte a versenyt, míg a „lila” csapat is a 6. helyen végzett a tízcsapatos mezőnyben.

Az U13-ok között a veszprémiek „zöld” csapata szoros küzdelemben ezüstérmet érdemelt ki, a „sárgák” a hetedik pozíciót érték el. Az SVSE „kék” csapata is dicséretesen helyt állt a tizenkét csapatot felvonultató mezőnyben.

Az eredményhirdetés előtt elbúcsúztatták a gyermekkategóriától a 2007-ben született atlétákat, akikre jövőre már nagyobb feladatok, országos megmérettetések várnak.

 

Scroll to Top