SVSE - Sportolj Velünk SportegyesületSVSE - Sportolj Velünk SportegyesületSVSE - Sportolj Velünk Sportegyesület
Svse Header Buek

SVSE évértékelő

Hiszem, hogy az elmúlt 2018-as év történelmi jelentőségű Veszprém atlétika életében, de azt gondolom, hogy bőven túlmutat az atlétika és a megye határain egyaránt.

Ha azt kérnék foglaljam össze röviden az elmúlt évet, azt válaszolnám: összefogás, kitartás, eredmények.

Nem tudok nem meghatódva és felemelkedett pulzusszám nélkül beszélni arról, ami történt velünk az elmúlt egy évben. A teljes összeomlásból hatalmas összefogással és kitartással megalakultunk és egy sikeres versenyévet tudhatunk magunk mögött.

SVSE válogatottak 2018     |      SVSE érmesek 2018

Nem győzzük kihangsúlyozni, hogy a Város támogatása és bizalma nélkül nem jöhetett volna létre ez az eredmény, de ugyanilyen erőt képviselt a szülők és versenyzők munkája és bizalma is a tevékenységünkben.

Klubunk jelenleg öt edző kollégát foglalkoztat, azonban a magas sportolói létszám miatt – jelenleg 187 tagdíj fizető taggal rendelkezünk – további edzői létszám bővítéseket tervezünk. Több iskolával szeretnénk kapcsolatot ápolni a szigligeti iskola mintájára, ahol nagyon jól működik a közös munka.

Az élsport mellett az egészség megőrzése céljából alakult szabadidő tevékenységünket is bővíteni szeretnénk és a már kiválóan működő futó klub és köredzés mellett újabb szabadidős tevékenység indítását tervezzük.

Tóthné Stupián Anikó
SVSE elnök

Scroll to Top