SVSE - Sportolj Velünk SportegyesületSVSE - Sportolj Velünk SportegyesületSVSE - Sportolj Velünk Sportegyesület
Magyar Veronika Első

SVSE éremeső a 3. Magyar Mezei Ligán

2018. november 24-én Salgótarjánban rendezték meg a Magyar Mezei Liga 3. fordulóját.
Sportolóink két aranyéremmel és egy-egy ezüst illetve bronzrémmel térhettek haza. A hajnali kelés és hosszú utazás sem akadályozta meg a csapatunkat, hogy kivétel nélkül mindenki remekül szerepeljen.

Varga Gréta Barbara az első fordulón már bezsebelt egy első helyet, a második forduló során viszont kikapott két remek ellenfelétől is. Most kétséget sem hagyott maga után, a versenyt végig uralva, biztosan nyert.

A junior lányoknál első érmét szerzete a mezei liga sorozatban Magyar Veronika, aki rögtön a dobogó legmagasabb fokára állhatott fel.

Nagy izgalmakat okozott az ifjúsági fiúk versenye is. A sérülésből visszatért Zsetnyai Ákos hosszú idő óta először állt rajthoz. A versenyt szinte végig vezetve csak az utolsó méterekben szorult a második helyre. Nagy öröm, hogy Ákos mögött ért célba Tóth Márton, aki egy évvel fiatalabbként nagyszerűen versenyzett ebben a fordulóban is.

Megemlítendő Felber Balázs, aki a junior fiúk 7 km-es távján 4. helyen ért célba, valamint Kirsch Natália, aki az ifjúsági lányok versenyében nyolcadikként értékes pontot szerzett a liga sorozatban.

Ezúttal nem sikerült pontot szerezniük, de remekül teljesítettek, Sigmond Sára, Bányai Petra és Nick Márton versenyzők is.

Scroll to Top