SVSE - Sportolj Velünk SportegyesületSVSE - Sportolj Velünk SportegyesületSVSE - Sportolj Velünk Sportegyesület
Bajnokok Másolata

Országos Felnőtt Magyar Bajnokság

Kéri Bianka és Kiss Gergő Xavér szerezte az SVSE két bajnoki aranyérmét. Mindkét versenyző 800 m–en diadalmaskodott. Bianka hatalmas iramot diktálva, rajt – cél győzelmet szerzett, a férfiak viszont taktikai versenyt vívtak. Az érmek sorsa az utolsó méterig nem volt biztos.

Kiss Gergő 3 századdal előzte meg a második helyezettet, míg a nagy esélyes Kazi Tamás a harmadik helyre szorult. Kiss Gergő a fő száma mellett 1500 m-en is rajthoz állt, ahol a harmadik helyet szerezte meg.

Harmadik lett a női 4×400 m-es váltó is, Kéri Bianka, Farsang Evelin, Göncz Anna és Hadnagy Zsóka összeállításban.

Nagyszerű eredményt ért el 400 m–es síkfutásban az Ifjúsági Európa Bajnokságon induló Molnár Attila és az ötödik helyen ért célba.

Szintén 5. lett 400 m-en a nők mezőnyében Göncz Anna.

Somogyi Anett 5000 m-en negyedik, míg 1500 m-en 5. helyezett lett.

Akadályfutásban a férfiak mezőnyében 5. Nick Márton, 6. Tóth András.

Ötödik a 4×100 m-es női váltónk – Göncz Anna, Kéri Bettina, Kéri Bianka és Csorba Eszter összeállításban, valamint hatodiknak ért célba a 4×400 m-es férfi váltónk- Bartha László, Takács Dávid, Kiss Gergő és Molnár Attila összeállításban.

A nők versenyében „B” csapatot is összeállított egyesületünk. A Ladányi Fruzsina, Somogyi Anett, Bányai Petra és Csorba Eszter összeállítás hatodikként zárt.

Kéri Bettina a 100 m-es döntőben a 7. helyet szerezte, meg míg Bányai Petra szintén 7. lett 1500 m síkfutásban.

 

Scroll to Top