Móka és fegyelem az Sportolj Velünk Sportegyesület HADAPRÓD sporttáborban

A Sportolj Velünk Sportegyesület (SVSE) idén is megrendezte szokásos nyári táborát.

Immár negyedik éve működik a nyári szünetekben Hadapród sporttábor a Városi Stadion területén, amely június 17. és július 12. között 4 héten keresztül heti 50 általános iskolás korú gyermek számár nyújt a szabadidő hasznos eltöltésére lehetőséget a sportoláson keresztül. Az SVSE és a MH 54. Veszprém Radarezred által közösen szervezett programokon az atlétikai készségfejlesztő foglalkozások mellett katonai kiképző feladatokkal és sok játékkal ismerkedhettek meg a résztvevők.

A szabadidő hasznos eltöltése mellett az egészségre nevelés és a sportos katonás életmód megismertetése is célja volt a rendezvénynek. A tábor sikeressége főként a jó szervezésben rejlett. A mindennapos sportjátékok mellett egy teljes napot minden táborozó a laktanyában töltött, ahol katonák foglalkoztatták őket és hozták számukra megfogható közelségbe a katonák életet.

Takács Dávid, Nagy Patrik es Egri Viktor atlétaedzők kiváló pedagógiai érzékkel és nagy szakmai tudással vezették a tábort. A tábornyitás hétfőnként zászlófelvonással kezdődött és minden gyermek kapott a honvédség ajándékaként egy kulacsot. A tábor végét jelző zászlólevonás során pedig a legjobban teljesítő apródok jutalmat kaphattak. Senki nem távozott üres kézzel. Minden résztvevő egyenpólót kapott. Nagy kaland volt ebben a programban részt venni.

Megosztás:

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Sportolj Velünk SE

8200 Veszprém, Varga utca 4/F.
Adószám: 18912896-1-19
Bankszámla szám:
73610069-10202887
(Zirci Takarékszövetkezet)

Tel.: +36 30 638 7055
e-Mail: sportoljvelunkse@gmail.com

Edzések: 8200 Veszprém,
Wartha Vince u. 3. (Stadion)

Támogatóink