SVSE - Sportolj Velünk SportegyesületSVSE - Sportolj Velünk SportegyesületSVSE - Sportolj Velünk Sportegyesület
263979212 323001886065446 7836547160057365630 N

Két versenyen is remekelt az SVSE

December első szombatján a veszprémi Sportolj Velünk SE 2010-2011-es atlétái Székesfehérváron Tóthné Stupián Anikó és Egri-Németh Eszter edzőkkel, míg a csapat másik fele Alsóörsön Nagy Patrik és Nagy Cecilia edzőkkel álltak a rajtvonalhoz. A Sport XXI-es teremversenyen és a Mikulás Futáson is egyaránt kimagasló eredményeket értek el az SVSE sportolói.

A székesfehérvári bajnokságon 5 feladatot teljesítettek a versenyzők. A sprint-gát váltófutás és a hosszú gátváltó mellett, két ugrószámban és egy dobószámban is eredményesen végeztek, így a végén összesítésben a dobogó második fokára állhatott az „A” csapat (Simon Loránd, Kiss Lukács, Szabó Regő, Édl-Csordás Kolos, Keszei Fanni, Bauko Anna, Pálinkás Petra, Kingl Rozina). A „B” csapat a 9. helyen zárt a csapatversenyben (Gaál Kolos, Kingl Marcell, Körmendi Kolos, Lengyel Márk, Kiss Noel, Vincze Dominik, Pfeffer Marina, Simon-Varga Fanni, Gách Eszter).

Eközben a csapat fiataljai az alsóörsi Mikulás Futáson is nem egyszer dobogóra állhattak. A legkisebbek a 400 m-es és a 800 m-es körön próbálhatták ki magukat. A veszprémiek közül Schindler Luca, Schindler Dorka, Simon Boldizsár, Sinka Benedek is az élmezőnyben végeztek. A felső tagozatosok az 1500 m-en szállhattak szembe az ellenfelekkel. A leggyorsabb idővel Kiss András Gellért ért a célba, míg második helyen Herczeg Attila végzett. A napot a nagyok fejezték be, akik 4,7 km-rt futottak. A mezőnyt az SVSE csapata vezette, akik egytől-egyig az élen zártak. Az abszolút kategóriában Szirbek Albert nem talált legyőzőre, mögötte a 3. helyen Járosi Richárd ért a célba. A lányok között Felber Kata Zselyke lett a 3. A mikuláskör mezőnyében Nagy Partik, Szirbek Titusz, Sinka Dániel, Simon Bence, Várpalotai Huba, Szirbek Zsolt, Kerékgyártó Zsófia, Gedra Bettina, Sigmond Sára, Birnbauer Dalma, Kerstner Kinga és Nagy Cecilia is részt vettek.

Scroll to Top