SVSE - Sportolj Velünk SportegyesületSVSE - Sportolj Velünk SportegyesületSVSE - Sportolj Velünk Sportegyesület
404536356 942939023858782 1951028417806087805 N

Képbe zárt történet

Ábrándozva ülök, kezemben egy képet szorongatva. Még csend van és várok, várom a többieket. Aztán csukódik az ajtó és nevetés tölti meg a folyosót, sorban érkezik mindenki:
– Jó reggelt Anikó néni!
– Sziasztok!
Én csak ülök tovább, szorongatom a képet és elmosolyodok. Mit nekünk hideg, eső, vagy 40 fok? Mit nekünk korai kelés, vagy hosszú nap? Mit nekünk munka, vagy feladat?
Megannyi izgalom, élmény és pillanat, amely MInekünk örökké megmarad. Olykor távol egymástól, de mindig, mindenhol együtt vagyunk. Egy újabb évzárós kép a fecebookra, melyben egy egész történet van…
Ábrándozva ülök, kezemben egy képet szorongatva. Aztán Anikó néni mondja:
– Indulás, melegítés van!

 

Évzárós játékunk: A megfejtés az SVSE számára egy fontos momentum volt az évben, a megoldásokat várjuk, nem csak a számot, hanem annak jelentőségét is! Ehhez segítségül lehet venni az idei SVSE cikkeket.
([(Hányadik volt az idei Atlétikai Magyar Bajnokság + Hányadik volt az idei Fedettpályás Atlétikai Magyar Bajnokság) : Csapat Eb-n indult SVSE-ek száma] + Csapatbajnokság szombati napján elért SVSE pontszám) – (December hányadikán volt a Mezei Eb x azon SVSE edzők számával, akik jelenleg, min. heti 3 alkalommal foglalkoznak SVSE-s kölyökatlétákkal, gyerek, vagy felnőtt versenyzőkkel) = ?
Áldott, békés karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag új évet kíván a veszprémi Sportolj Velünk SE!
Scroll to Top