SVSE - Sportolj Velünk SportegyesületSVSE - Sportolj Velünk SportegyesületSVSE - Sportolj Velünk Sportegyesület
Bolhapiac

Jótékonysági bolhapiac az SVSE javára

Kedves Szülők és Sportolók!

Az idei évben hagyományteremtő céllal jótékonysági bolhapiacot rendezünk az SVSE javára. Húsvét előtt ez a rendezvény alkalom lehet arra, hogy rendet rakjunk szekrényeinkben és a már tavaly sem használt dolgainkat, vagy kinőtt, de még jó állapotú ruhákat, cipőket ezen a börzén jelképes összegért áruba bocsássuk.

Kérünk mindenkit, nézzen körül otthon és azokat a ruhákat, kiegészítőket (táska, pénztárca, nyaklánc, nyakkendő, stb) amiket már nem használ – és felajánlja az egyesület részére – hozza be nekünk és kiárusítjuk.

Ha lenne kedved csatlakozni ehhez az akcióhoz nem kell mást tenned, mint összegyűjtöd azokat a futó, utcai ruhákat, használati tárgyakat, amelyekről azt gondolod, hogy neked már nem kell, de más szívesen hordaná, viselné. Az összegyűjtött dolgokat március 21-ig várjuk az SVSE-hez.

A megmaradt ruhákat valamelyik segélyszervezethez eljuttatjuk.
A bevétel összegét az SVSE részére ajánljuk fel. A felajánlásokat várjuk, 2018. március 6- és március 21 között minden nap – egész nap.

A börze időpontja: 2018. március 25. vasárnap
Helyszín: Városi Piac (Buszpályaudvar mellett).

A rendezvény, amelyhez mi is csatlakozunk a város különböző médiumaiban hirdetésre került. A rendezvényen 3 asztalt biztosítanak számunkra.

Minden sportolót, anyukát, apukát szeretettel várunk!
Természetesen várunk Mindenkit vásárolni is!

Gyere el és válogass!

Veszprém, 2018. március 06. SVSE

Scroll to Top