SVSE - Sportolj Velünk SportegyesületSVSE - Sportolj Velünk SportegyesületSVSE - Sportolj Velünk Sportegyesület
Olimpia 2021 Tokio

Irány Tokió!

Bartha-Kéri Bianka és Szögi István Dániel ott lesznek a tokiói olimpián.

A pillanatokból áll össze a kép. A legcsodálatosabb képet nem lehet pillanatok alatt összerakni, olykor több időt kell rászánni, mint egy puzzle. Az ezernyi apró darab kezdetben távol van egymástól, de a türelem, a kitartás, a lendület bizony segít, hogy összeálljon az a bizonyos kép. Egyesével kell haladni előre, és bár kudarc is érhet, ha nem illeszkednek, de nem szabad feladni és félretenni ezeket a darabokat sem, hiszen ugyanolyan fontosak.  A nagy egészbe végül a kezdetben hibás illesztések is megtalálják a helyüket és előbukkan a lenyűgöző alkotás.

A veszprémi Sportolj Velünk SE két atlétája, Bartha-Kéri Bianka és Szögi István Dániel és edzőjük, Tóthné Stupián Anikó az elmúlt időszak rengeteg lenyűgöző pillanatából összerakták azt a bizonyos olimpiai képet. Rengeteg siker, kudarc, könny, mosoly, izgalom és feledhetetlen pillanat minden egyes darabkán. Végül ma hivatalosan az utolsó puzzle is belekerült és Bianka, István, Anikó néni is boldogan mondhatják, hogy irány Tokió.

A két élsportoló óriási módon tört előre és minden, ami gyerekként álom volt, most valóságos kép. Bartha-Kéri Bianka neve és a 800 m síkfutás, valamint Szögi István Dániel neve és az 1500 m síkfutás már összeolvadtak. A fiatal olimpikonok az alázatos, kitartó munkájuknak köszönhetően már készíthetik a jegyüket a tokiói repülőgépre. Most már nem csak az ország, hanem a világ is tudja, hogy nincsen mese, SVSE!

Scroll to Top