SVSE - Sportolj Velünk SportegyesületSVSE - Sportolj Velünk SportegyesületSVSE - Sportolj Velünk Sportegyesület

Sportolj Velünk Sportegyesület

Bemutatkozás
1977-ben lettem igazolt atléta Veszprémben, az akkor még BVTC (Bakony Vegyész Torna Club) egyesületében. 1983-ban kezdtem az edzői munkát és a mai napig megszállottként végzem ezt a hivatást. Szerencsére sikerült „megfertőznöm”  az évek alatt tanítványaim közül néhány kiváló sportolót, így lettek kollégáim: Egri-Németh Eszter (válogatott , magyar bajnok atléta), Takács Dávid  (Európa Bajnoki 6. helyezett, 18-szoros felnőtt magyar bajnok középtávfutó), Egri Viktor (válogatott atléta), Nagy Patrik (testnevelő tanár – Kossuth Lajos Általános Iskola), aki a szombathelyi Eötvös Loránd Tudományegyetem – Savaria Egyetemi Központ testnevelő, gyógytestnevelő szakán végzett és Nagy Cecilia (testnevelő tanár – Lovassy László Gimnázium), aki a Testnevelési Egyetemen diplomázott.

Klubunk jelenleg 125 főt számlál. Fő profilunk az  atlétikai versenysport, de a felnőttek szabadidős sportját is kiemelten kezeljük.

Csapatunk erősségei a magyar atlétika felnőtt élmezőnyébe tartoznak, úgy mint Bartha-Kéri Bianka Universiade 6. helyezett 800m-es futónőnk, Szögi István az Utánpótlás Ob 7. helyezett 5000 m-es futója, Kiss Gergő 800 m, Somogyi Anett 3000 m akadály a tavalyi évben az Utánpótlás Európa Bajnokság résztvevői. Komoly erősséget képviselnek a felnőtt atlétikában Nick Márton, Szalai Benjamin és Kéri Bettina versenyzőink is.

Büszke vagyok Minczér Albertre, aki 2012-ben 3000 m akadályfutásban indulhatott a Londoni Olimpiai Játékokon.

Utánpótlás
Az utánpótlás nevelés nagyon fontos folyamat, ha egy klub hosszú távra tervez. Ezért erre mindig nagy gondot fordítunk. Egyrészt magas szintű szakmai munkával, másrészt nagy szeretettel és tisztelettel fordulunk a  fiatalok és családjaik felé. Büszkék vagyunk rá, hogy sok felnőtt atlétánk 8-10 éves korától sportol velünk egészen pályafutása végéig és még utána is.  Igazi csapatot képezünk, nagy az összetartás.

Közkedvelt az amerikai sportösztöndíj: több sportolónk is pályázik oda az érettségi letétele után. Jelenleg Somogyi Anett, Ladányi Fruzsina és Szögi István Dániel is kint tanul, de már felvételt nyert a 2018-as őszi tanévre Bányai Petra is.

Az ifjúsági korosztályban 3 fő tagja az idei Ifjúsági Európa Bajnokságra készülő  keretnek: Molnár Attila, Felber Balázs és Zsetnyai Ákos.

A serdülők közül kiemelkedő teljesítményt nyújtottak már: Koncz Kata, Varga Gréta, Tóth Márton, Kubasi János, és Kerekes János versenyzők.

A gyermek korosztályt is nagy figyelemmel gondozzuk. Rendszeresen részt veszünk a gyermek versenyeken és ott is szép sikereket érünk el.

Tisztségviselők
Elnök: Tóthné Stupián Anikó
Ügyvezető: Bartha László
Elnökség: Tóthné Stupián Anikó – Bartha László – Tóth András – Egri Viktor – Takács Dávid

Letölthető dokumentumok
Alapszabály

Scroll to Top