SVSE - Sportolj Velünk SportegyesületSVSE - Sportolj Velünk SportegyesületSVSE - Sportolj Velünk Sportegyesület

Hírek

Magyar Bajnokság5

129. Atlétikai Magyar Bajnokság – Bezöldült a dobogó 1500 m-en

Kitört a nyári szünet, mindenhol a VAKÁCIÓ szó olvasható, de az atlétikapályán óriási a „hangzavar”. Június utolsó hétvégéjén Budapest adott otthont a 129. Atlétikai Magyar Bajnokságnak. A veszprémi SVSE kiválóságai nyolc érmet szereztek. Bajnoki címet vehetett át Kéri Bianka (800 m), Kovács Ferenc Soma (1500 m ), Szögi István Dániel (5000 m).

129. Atlétikai Magyar Bajnokság – Bezöldült a dobogó 1500 m-en Elolvasom »

Balaton Bajn.4

Hétvégi sikerek három versenyen

A július 22-23-i hétvégén három helyen is érdekeltek voltak az SVSE atlétái. A legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki rajthoz állt. A sikeres U20-as brno-i válogatott viadal (Besenyődi Petra, Szirbek Albert, Felber Farkas) mellett a 40. Honvéd Kupán és a 65. Nemzetközi Atlétikai Balaton Bajnokságon is versenyeztek a veszprémiek.

Hétvégi sikerek három versenyen Elolvasom »

Kölyökatlétika5

Legkisebbektől a legnagyobbakig – sűrű a hétvége az SVSE-nek

Előfordulnak olyan „hosszú” hétvégék, amikor minden pillanatban történik valami és nincs idő „megállni”. Kapkodjuk a fejünket, hogy éppen hol és mi történik. Ilyen hétvége „íródott” a veszprémi Sportolj Velünk SE számára, akik megszállták péntektől vasárnapig a székesfehérvári atlétikapályát.

Legkisebbektől a legnagyobbakig – sűrű a hétvége az SVSE-nek Elolvasom »

Pápa1

Közép-Dunántúli Régió Tavaszi Kölyökatlétika U12 egyéni és váltóbajnokság – 5 bajnoki cím

Június első hétvégéjén rendezték a kölyökatlétikai csapatversenyt, ahol az U12-es A csapat a második helyen végzett, az U10-es A megszerezte a bajnoki címet, ezzel kiérdemelték az országos fesztiválon való indulás jogát is. Egy héttel később a 2013/14-ben születettek Pápán álltak rajthoz az egyéni és váltófutó bajnokságon, ahonnan az SVSE kölyökatlétái nyolc érmet hoztak haza.

Közép-Dunántúli Régió Tavaszi Kölyökatlétika U12 egyéni és váltóbajnokság – 5 bajnoki cím Elolvasom »

Scroll to Top