SVSE - Sportolj Velünk SportegyesületSVSE - Sportolj Velünk SportegyesületSVSE - Sportolj Velünk Sportegyesület
448950464 371539808940458 7938267927670473639 N

Gyulai István Memorial – SVSE siker kicsiknél és nagyoknál

Elképesztő versenyek, felejthetetlen élmény, ez az amiről soha nem szeretnénk lemaradni, így most is Székesfehérvár felé vettük az irányt július 9-én.

Minden évben egy nap, amikor Székesfehérvárra figyelünk. Idén, a 14. Gyulai István Memorialon a világklasszisoknak nem csak az ellenfelekkel, hanem a hőséggel is meg kellett küzdeniük. A „nagy” versenyzők mellett a kicsik is szerepet kapnak és immáron 3. alkalommal rendezték meg a kölyökatléták számára a 8×50 m váltófutást, illetve először bizonyíthattak az U16-os korosztály mixváltói.

A veszprémi Sportolj Velünk SE atlétái lelkesen készültek a különleges eseményre:

– Mi is benne leszünk a TV-ben?

– A világbajnokok előtt futhatunk?

– Mi is kapunk nyakba akasztót?

A kisgyermekek szemében látszott a végtelen izgalom, mikor beléptek a pályára. Mindenki rájuk figyelt a lelátókról. Egy légvételnyi csend, majd eldördült a rajtpisztoly és a hangos szurkolás, tapsolás, lelkesítés zengte be a stadiont, így nem is véletlen, hogy a kicsik óriási elszántággal versenyeztek. Végül az interjútól sem ijedtek meg.

Az SVSE számára ez még különlegesebb is lett, hiszen az U12-esek és az U16-osok is bajnokként értek a célba. A 8×50 m váltó tagjai: Miskolczi Holli, Iványi Borka, Édes Zselyke, Vati Csenge, Miskolczi Milán, Polgár Soma, Békési Levente, Horváth Dominik. A győztes mixváltó tagjai: Nyemcsok Noel, Kovács Zoé, Pandur Huba és Sirkó Csenge.

Utánuk a világklasszisok következtek, akik között Szögi István Dániel is rajthoz állt 3000 m síkfutásban. Isti óriási egyéni csúccsal, 7:48.76-al a hatodik helyen ért célba, ezzel 1mp-el megközelítve az országos csúcsot.Isti

Scroll to Top