SVSE - Sportolj Velünk SportegyesületSVSE - Sportolj Velünk SportegyesületSVSE - Sportolj Velünk Sportegyesület
Dsc 0122

Felnőtt mezei ligát nyert az ifjúsági korú Varga Gréta

Napsütéses őszi időben versenyezhettek a Mezei liga III. fordulóján az ország legjobb atlétái Salgótarjánban. Az SVSE futói két arany egy ezüst és három bronzérmet gyűjtöttek be.
Mindenképpen az élre kívánkozik Varga Gréta győzelme a felnőtt nők versenyében, ahol a kiváló futónak számító Tóth Lili Annát is megelőzve elsőként ért célba. A nők 4,5 km-t teljesítettek. Varga Gréta december 8-án a Mezei Európa Bajnokságon is rathoz állhat Portugáliában – nyilatkozta Tóthné Stupián Anikó a bajnok edzője.

A másik aranyérmet Zsetnyai Ákos nyerte egyesületünk színeiben junior korosztályban és ezzel megőrizte a Nemesvámoson szerzett első helyét. Eredményével a felnőtt férfiak között is 6. helyen ért célba. Különösen nagy öröm volt, hogy a junior dobogó második helyére szintén SVSE versenyző állhatott fel Biros Benedek személyében, aki a felnőtt mezőnyben is pontszerző nyolcadik helyen ért célba.

A felnőtt férfiak mezőnyében kiváló futónk Szögi István Dániel egyre erősödő formát mutatva a harmadik helyet szerezte meg, Nick Márton pedig a 7. helyen zárta a versenyt az abszolút korosztályban.

Szintén harmadik helyen végzett Kirsh Natália és Tóth Márton, mindketten az ifjúsági korosztályban indultak. Az ifjúsági lányok mezőnyében Sigmond Sára a kilencedik helyen ért célba, míg a junior lányok versenyében a hatodik helyen végzett Magyar Veronika.

A serdülő fiúknál két versenyzőnk is teljesítette a versenyt. Szirbek Albert nagyszerű futással lett ötödik, míg Harhai Péter a tizedik helyen zárt.
A lányoknál Mesics Bori volt az SVSE legeredményesebb versenyzője, aki a 11. helyen érkezett célba, majd közel hozzá Felber Kata Zselyke a 13. helyen, míg Birnbauer Dalma a középmezőnyben a 20. helyen futott be.

Scroll to Top