SVSE - Sportolj Velünk SportegyesületSVSE - Sportolj Velünk SportegyesületSVSE - Sportolj Velünk Sportegyesület
387330133 1001656674390971 4154829961978915217 N

„A közös zarándokút”

Október 26-án tartotta a veszprémi Sportolj Velünk SE az egyesület éves értékelő rendezvényét, ahol a 2023. évi atlétikai versenyszezonban elért eredmények kihangsúlyozására, az egyesület kiemelt atlétáinak köszöntésére, a 2024. évi atlétikai versenyszezon céljainak meghatározására és a sportolói támogatási keretek kihirdetésére került sor.

Már hagyományosan, minden évben az őszi felkészülés kezdetekor értékeli az SVSE a maguk mögött hagyott időszakot, és indítják el közösen az új idényt.

Az SVSE rendezvényét Tóthné Stupián Anikó, elnöki köszöntővel nyitotta meg, ahol a közös célokat, értékrendet hangsúlyozta.

„A sport egy közös zarándoklat. Mész az úton és jön veled szembe a lemondás, a sérülés, a siker a kudarc, a megbecsülés, a tisztelet, a félelem, a harag, a szerelem, a bánat, az öröm, a bukás, a barátság, az ármány, önzetlenség, segítségnyújtás, támogatás és még számos érzés. Némelyik lendít rajtad, némelyik a mélybe taszít, némelyik karon fog, némelyik elgáncsol,  de ti, a sportolók ezekkel együtt, vagy ezek ellenére mindig előre juttok.  Haladtok előre egy úton, legtöbbször  viharverten, de időnként olyan szépen ragyog rátok a nap, hogy ezekért a pillanatokért  megéri tovább menni.”

A siker, az mindenhol siker, egy hosszú és kitartó munka eredménye, de a tisztelet, a lehetőség és a hitelesség pillérei kellenek hozzá!

„Ti, akik most itt ültük, nem véletlen vagytok itt! – na és a Fecó a Harvardon – az úton élen jártok, minden körülmények között kitartatok, a legjobbak vagytok.” – folytatta Anikó néni.

Azt is hozzátette, hogy az SVSE bizalma az övüké és lehetőségük van ezt használni, magukban önbizalommá fordítani. Ha felteszik a kérdést, akkor se legyen bennük kétely!: Tegye fel a kezét, aki úgy érzi, hogy tehetséges, tegye fel a kezét, aki jó futó, tegye fel a kezét, akinek van önbizalma, aki elég erős, felelősségteljes, következetes…?

Az elnöki értékelő után Bartha László, Ügyvezető Igazgató is köszöntötte a megjelent vendégeket.

„Az elmúlt 6 versenyidényben jelentős sikereket ért el a klub, ami a sportolók, edzők, valamint az egyesület eredményességért közvetlenül vagy közvetetten hozzájáruló egyesületi tagok, szülők, partnerek, támogatók közös érdeme.”

Bartha László kiemelte, hogy ezalkalomból meghatározásra kerülnek a 2023/24. évre vonatkozó kiemelt támogatási keretek, díjazásra kerülnek az egyesület működéséért kiemelt tevékenységet végző kollégák, illetve megköszönik a munkájukat azoknak a sportolóknak, akik befejezik aktív pályafutásukat.

Az este további részében a kiemelt sportolók díjazására került sor, Babics Marcell, Besenyődi Petra, Derdák Sára, Felber Farkas Ákos, Felber Kata Zselyke, Furda Botond, Kubasi János, Szirbek Albert, Varga Gréta Barbara és a két felnőtt élversenyző, Kéri Bianka és Szögi István Dániel vehették át az elismeréseket.

Megható pillanattal folytatódott az esemény, ugyanis Kiss Gergő Xavér aktív pályafutása ezzel befejeződött.

„Még nem tudom, hogy mi lesz velem ezután, de abban biztos vagyok, hogy ide tartozom és bár az aktív pályafutásomat befejezem, de mindig az SVSE lelkes tagja, sportolója, szurkolója, támogatója maradok, mindig számíthattok rám!” – fogalmazott Gergő.

Végül az edzői elismerésekkel zárult a rendezvény. Tóthné Stupián Anikó, Bartha László, Fülöp Virág, Horváthné Németh Ilona, Kelemen Zoltán, Nagy Cecilia, Nagy Patrik, ők azok, akik minden nap ott vannak a pályán, szívből, elhivatottsággal és alázattal végzik a munkájukat, nélkülük nem tartana az egyesület az közös zarándokúton.

Az SVSE felkészült az előttük álló idényre és a közös értékrend által elszántan és alázattal haladnak az úton, a célok felé.

Scroll to Top