SVSE - Sportolj Velünk SportegyesületSVSE - Sportolj Velünk SportegyesületSVSE - Sportolj Velünk Sportegyesület
106238946 110731054028506 7436212286405853223 O

A Hadapród kiképzés volt a nyár legnagyobb slágere

Nincsen nyáron jobb program,

gyere hozzánk azon nyomban!

Mozgás, játék és miegymás,

ne habozz, várunk rád!

Ha bátor vagy és kitartó,

itt a helyed hadapród!

Ezzel a felhívással indult az idei nyár. Bár bizonytalanság övezte a táborok indulási lehetőségeit, ennek ellenér a Sportolj Velünk SE gőzerővel készült a napközis programokkal az általános iskolások számára. A hosszú és nehéz időszak sem tántorította el őket a szervezéstől, bízva abban, hogy újra beindulhat az élet a veszprémi stadionban. Takács Dávid – SVSE diplomás szakedzője – irányításával immáron 6. alkalommal került megrendezésre a kicsiknek szóló sporttábor. A Magyar Honvédség 54. Veszprém Radarezred, Zentai László ezredes, a Magyar Honvédség Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság 3. Toborzó és Érdekvédelmi központ és a Veszprém Megyei Rendőr Főkapitányság közreműködésével idén is sikeres 6 hetet tudhat maga mögött a veszprémi egyesület.

A gyerekek az atlétikai mozgások mellett többek között megismerkedhettek a honvédséggel, látogatást tehettek a laktanyában, ahol a katonák különböző programokat (fegyverismeret, akadálypálya, filmvetítés, kiképzés, paintball) szerveztek nekik. A rendőrség által kutyás bemutatón, lövészeten vehettek részt az iskolások.

A gyerektábor az SVSE edzőinek és szervezőinek lelkes és eltökélt munkája nélkül nem jöhetett volna létre. Takács Dávid mellett Nagy Cecilia és Nagy Patrik – szintén diplomás testnevelők és edzők – koordinálták a napközis foglalkozásokat, őket segítették az egyesület atlétái, középiskolai (segítve a kötelező 50 órás közösségi szolgálatukat) és egyetemi diákok.

A szervezők mindent megtettek annak érdekében, hogy a nehéz helyzet ellenére, a lehető legtöbbet tudják adni a kicsik számára. Ehhez kapott segítséget az SVSE csapata. A pozitívan elbírált pályázatnak köszönhetően, 1,5 millió forinttal támogatta a város a Hadapród tábort.

A sikerességét az is mutatja, hogy a 6 hét alatt több, mint 300-an vettek részt. Voltak olyanok, akik a korábbi évek jó tapasztalatai miatt választották ismét az SVSE táborát és többen voltak olyanok is, akik idén voltak először, de annyi pozitív élményt kaptak az egy hét alatt, hogy még egy turnusra visszajöttek.

Mi az eredmény? Másfél hónap táborozási lehetőség, 58-60 fős turnusuk, több száz diák, rengeteg program, mozgás, sok mosoly, vidámság és játék.

Összességében mit mondhatunk, mi az SVSE titka? Miért választják ennyien évek óta ezt a tábort? Minek köszönhető a nagyszámú és lelkes iskolások hada? A magas szintű tudással rendelkező edzők, a kitűnő segítők és a színes, változatos, gyerekekre szabott programok ekkora vonzerőt jelenthetnek?

Bármi legyen is a veszprémi Sportolj Velünk Sportegyesület sikerének kulcsa, az biztos, hogy a jövő nyáron is kinyitja vele a Hadapród tábor kapuját.

Scroll to Top