Szabadidősport

Futóklubunk évtizedek óta működik. Minden héten kétszer találkozunk hétfőn és pénteken 18:00 órától a Veszprémi Stadionban. Edzéseinken minden felnőtt korosztály megtalálható. A csatlakozás nem  igényel előképzettséget, csupán elhatározást és elszántságot. Nem csak edzésekkel, hanem tanácsadással és új edzésmódszerek megismertetésével is várunk mindenkit.  Nem mellesleg egy  nagyon jó csapattal szolgálunk.

Takács Dávid

A SPORTRÓL
A köredzés alapvetően egy nagyon réi, jól bevált edzésforma. Szinte minden létező sportágban szívesen alkalmazzák. Hatékonysága abban rejlik, hogy viszonylag rövid időn belül sok izomcsoportot át lehet mozgatni, ha jól bánik vele az ember.

AZ ÓRÁRÓL
Zömében saját testsúlyos gyakorlatokkal szeretek dolgozni. Ezért tökéletes mind a kezdőknek, mind pedig a haladó sportolóknak. Erőállóképesség, keringés, koordináció és hajlékonyság fejlesztése az alapvető irányelv. Változatos edzések alapjait a sokoldalú köredzés adja, ami tetőtől talpig átmozgat minden edzésen. Ha szereted, hogy egy edzés sem ugyanolyan, akkor itt a helyed.

TUDNIVALÓK
Óra előfeltétele: nincs
Óra szintje: nincs meghatározva
Korosztály: 12 – 65
Bejelentkezés szükséges: nem

Így öltözz: kényelmes edzőruhát ajánlok, amiben teljesen szabadon tudsz mozogni jó időben szabadtéren, esőben-hidegben pedig fűtött futófolyosón tartom az edzéseket (17-18 fok).

Ezt hozd magaddal: törölköző, ivóvíz

ÁRAK: Az első ingyenes, majd 800 Ft/alkalom

ÓRÁK: Hétfő, Szerda és Péntek 18.15-19.15 (Veszprémi Egyetemi Stadion)

Egri Viktor
Facebook oldalunk

AZ EDZÉSRŐL: személyre szabott, személyes céloknak megfelelő edzéstervek összeállítása, levezénylése, korrigálása

TUDNIVALÓK
Óra előfeltétele: nincs
Óra szintje: nincs meghatározva
Korosztály: 16 – 70
Bejelentkezés szükséges: igen

Így öltözz: kénylemes szabadidőruha

ÁRAK: Az első ingyenes, majd 3.000 Ft/alkalom

Egri Viktor

Scroll to Top
Copy link